دلیل استارت خوردن و روشن نشدن ماشین

دلیل استارت خوردن و روشن نشدن ماشین

اکنون که در حال خواندن این مطلب هستید به احتمال زیاد با مشکل استارت خوردن و روشن نشدن خودرویتان مواجه شده اید. این مشکل نیز مانند سایر مشکلات مرتبط با خودرو ممکن است به دلایل مختلفی ایجاد شده باشد. در این مطلب قصد داریم این دلایل را به طور کامل مورد بررسی قرار دهیم. اگر تمایل دارید با دلیل استارت خوردن و روشن نشدن ماشین آشنا شوید این مطلب مخصوص شماست.

10 دلیل استارت خوردن و روشن نشدن ماشین

برای استارت خوردن ماشین و روشن نشدن آن علل متعددی وجود دارد. مهم ترین دلایلی که باعث استارت خوردن و روشن نشدن ماشین می شوند عبارتند از:

1.     عدم عملکرد صحیح استارت

اگر در زمان استارت زدن خودرو صدای عجیبی به گوشتان رسید به احتمال زیاد این قطعه دچار مشکل شده است. در این مواقع ممکن است به تعویض استارت نیاز پیدا کنید. چرخ ‌دنده‌های استارت نیز ممکن است شکسته یا سیستم اتوماتیک آن با مشکل مواجه شده باشند. اگر احساس کردید که استارت خودروی شما کارایی قبل را ندارد و زمان می برد تا خودرو روشن شود باید برای رفع این مشکل به تعمیرگاه مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید  انواع فیلتر در خودرو

2.     عدم عملکرد صحیح سیستم سوخت‌رسانی

عدم عملکرد صحیح سیستم سوخت‌رسانی نیز می تواند در استارت خوردن و روشن نشدن ماشین تاثیر بگذارد. برای اینکه خودرو روشن شود باید به اندازه کافی هوا و سوخت به سیلندر برسد. این فرآیند باعث می شود که احتراق صورت گرفته و نیروی محرکه لازم برای حرکت خودرو ایجاد شود. چنانچه یکی از قسمت های سیستم سوخت رسانی آسیب ببیند پروسه احتراق توسط شمع سراتو سایپا با مشکل مواجه شده و خودرو دیگر روشن نمی شود.

3.     وجود نقص در سیستم برق ماشین

یکی از مواردی که در هنگام استارت خوردن و روشن نشدن خودرو باید آن را چک کنید سیستم برق  رسانی است. برق کشی ها و سنسورهای گوناگونی در سیستم برق رسانی خودرو وجود دارند که اگر در هر یک از آنها اختلال ایجاد شود می تواند مانع از روشن شدن خودرو گردد.

  1. خالی بودن باک دلیل استارت خوردن و روشن نشدن ماشین

اگر پس از استارت زدن خودرویتان روشن نشد حتما وجود سوخت در باک را بررسی کنید. عدم وجود بنزین در خودرو می تواند مانع از روشن شدن آن بشود. همیشه از وجود بنزین در خودرویتان اطمینان حاصل کنید.

لوازم یدکی سراتو

5.     مشکل پیدا کردن سوئیچ

اگر سوئیچ ماشین دچار مشکل شود قادر به ارسال دستور مناسب به ایموبیلایزر نخواهد بود. این موضوع مانع از روشن شدن خودرو می شود. از آن گذشته چنانچه سوئیچ قطع‌ کننده بنزین خراب شود نیز امکان روشن نشدن خودرو وجود دارد. برای اینکه بتوانید این مشکل را تشخیص دهید ساده ترین روش استفاده از دیاگ است.

بیشتر بخوانید  خرابی دیسک ترمز سراتو + علت ها و علائم آن

6.     وجود ایراد در اتصالات فیزیکی

گاهی اوقات بعضی از اجزاء فیزیکی ماشین خراب می شوند. این مسئله موجب می شود که خودرو استارت خورده اما روشن نشود. به هم ریختن تنظیمات موتور، خراب شدن سوپاپ ها و وجود مشکل در روانکاری موتور از عواملی هستند که می توانند در ایجاد این مشکل تاثیر بگذارند.

  1. پاره شدن تسمه تایم

پاره شدن تسمه تایم نیز از دیگر عوامل موثر در استارت خوردن و روشن نشدن ماشین محسوب می شود. اگر تسمه تایم پاره شود موتور به چرخش در می آید اما میل سوپاپ قادر به چرخیدن نخواهد بود. در این مواقع صداهایی از قطعاتی مثل سوپاپ و پیستون به گوش می رسد.

8.     خرابی دینام دلیل استارت خوردن و روشن نشدن ماشین

وجود مشکل در دینام نیز می تواند در روشن نشدن ماشین تاثیر داشته باشد. چنانچه در عملکرد قسمت های مختلف دینام مشکل ایجاد شود خودرو روشن نخواهد شد. از میان این قسمت ها میتوان به مواردی مانند کویل و وایر اشاره نمود.

9.     استفاده از روغن موتور نامناسب

استفاده از روغن موتور نامناسب از دیگر عواملی است که می تواند در بروز این مشکل نقش داشته باشد. زمانی که از روغن موتورهای غیر اصل و بی کیفیت استفاده می کنید روان سازی لازم برای حرکت قطعات ایجاد نمی شود و در نهایت به آنها فشار زیادی وارد خواهد شد. این موضوع می تواند در روشن نشدن ماشین پس از استارت زدن نقش داشته باشد.

10. مسدود شدن فیلتر بنزین

از دیگر عوامل موثر در روشن نشدن ماشین پس از استارت خوردن میتوان به مسدود شدن فیلتر بنزین اشاره کرد. فیلتر بنزین باید به صورت منظم تعویض شود تا در عملکرد خودرو اختلال ایجاد نکند. عدم توجه به این موضوع می تواند مشکلات بسیاری را برای شما به همراه داشته باشد که یکی از آنها روشن نشدن خودرو است.

بیشتر بخوانید  روغن موتور مناسب سراتو
10 دلیل استارت خوردن و روشن نشدن ماشین
10 دلیل استارت خوردن و روشن نشدن ماشین

فیلتر بنزین سراتو

نکات کلیدی برای جلوگیری از روشن نشدن ماشی

پس از بررسی دلیل استارت خوردن و روشن نشدن ماشین نکاتی وجود دارند که با توجه به آن ها می توانید از وقوع مشکل استارت خوردن و روشن نشدن ماشین تا حد زیادی جلوگیری کنید. مهم ترین این نکات شامل موارد زیر می شوند:

  • استفاده از باتری باکیفیت
  • سرویس منظم موتور خودرو
  • سرویس انژکتور
  • بررسی سطح بنزین به صورت منظم
  • چک کردن مرتب سوئیچ استارت
  • سرویس استارت خودرو
  • بررسی سیم کشی استارت
نکات کلیدی برای جلوگیری از روشن نشدن ماشی
نکات کلیدی برای جلوگیری از روشن نشدن ماشی

لوازم یدکی اپتیما

سخن پایانی دلیل استارت خوردن و روشن نشدن ماشین

در این مطلب دلایل استارت خوردن و روشن نشدن ماشین را مورد بررسی قرار دادیم. این مشکل جزء مشکلاتی است که عموما بیشتر رانندگان آن را تجربه می کنند. در طول متن راهکارهایی را بیان کردیم که می توانند تاثیر بسزایی در جلوگیری از ایجاد این مشکل داشته باشند. اگر به این مشکل برخوردید و تخصصی در این زمینه ندارید توصیه می کنیم به یک مکانیک باتجربه و متخصص مراجعه کنید تا در اسرع وقت به عیب یابی و رفع آن بپردازد.

سوالات متداول در مورد دلیل استارت خوردن و روشن نشدن ماشین

  1. آیا وجود مشکل در کامپیوتر خودرو نیز می تواند در روشن نشدن آن تاثیر بگذارد؟

بله، وجود مشکل در کامپیوتر خودرو یکی از عواملی است که می تواند در روشن نشدن آن نقش داشته باشد.

  1. خرابی شمع و وایر شمع چگونه می تواند در روشن نشدن خودرو تاثیر بگذارد؟

نرسیدن برق از شمع و وایر شمع می تواند باعث روشن نشدن خودرو شود.

  1. چرا خرابی انژکتور در روشن نشدن ماشین تاثیر می گذارد؟

خرابی انژکتور باعث می شود که سوخت به طور صحیح به موتور پاشیده نشود به دلیل اینکه وظیفه این قطعه ایجاد جرقه برای احتراق سوخت در موتور است.

امتیازدهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 2 =